Quinta

Tekenwerk

Overzichtelijke installatietekening

Quinta Technisch Management verzorgt vanuit Schagen naast ontwerp, advies en begeleiding op professionele wijze uw installatietekening. Hierbij gaat het zowel om installatie– als elektrotechnisch tekenwerk. Deze tekeningen zijn essentieel voor het aan aanvragen van een bouwvergunning en voor de uitvoering van het werk. Ons tekenwerk is te allen tijde overzichtelijk en helder.

Tekenwerk voor installatie- en klimaattechniek

De installatie- en elektrotechnische tekeningen die wij verzorgen maken wij in programma’s als BIM en Autocad. Deze software maken virtueel bouwen mogelijk, waardoor u de volledige installaties in het gebouw kunt bekijken, nog voordat de bouw begint. Alle tekeningen van installaties maken we op maat en geheel in samenspraak met u als opdrachtgever, projectontwikkelaar, woningcorporatie, installateur, gebouwbeheerder of adviseur. Het tekenwerk is mogelijk in 3D en is geschikt voor de installatietechniek en klimaattechniek van alle soorten gebouwen. Zo dus ook voor woningen en utiliteitsgebouwen in alle formaten. Heeft u de installatietekening zelf al verzorgd of door iemand anders laten doen? Ook dan kunt u bij ons onafhankelijk installatietechnisch adviesbureau instappen.

Diverse soorten tekeningen

Naast bestektekeningen bent u bij ons evengoed aan het juiste adres voor werktekeningen. Daarbij is het mogelijk om detailtekeningen en schematekeningen voor u te maken. In een schematekening wordt schematisch de gewenste installatie weergeven. Hier ziet u wat de gebouwbeheersystemen met bijvoorbeeld verwarmingsinstallaties, klimaatinstallaties, werktuiginstallaties en/of elektrische installaties inhouden. De engineering maakt vervolgens de verdere uitwerking aan de hand van diverse berekeningen. Hierna kunnen we gaan kijken naar mogelijke bouwvergunningen en subsidieaanvragen. Indien gewenst schakelt u ons tevens in voor begeleiding van uw project. Gedurende het proces doen we verschillende kwaliteitscontroles om de kwaliteit te waarborgen.

Voorbeelden:

  • Ontwerptekeningen (indelingen badkamers, technische ruimtes, et cetera)
  • Werktekeningen
  • Detailtekeningen
  • Principeschema’s
  • Definitieve tekeningen
  • Revisies

Quinta Technisch Management uw installatietekening laten maken? Bel naar 06-51836008 of vul het contactformulier hieronder in. We bezoeken u eveneens graag voor een vrijblijvend gesprek!

Vragen aan Quinta technisch management? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Quinta TM

Populierenlaan 63
1741 WR Schagen